Aktualno

21. feb 2018 - Ponovno otvoren natječaj Certifikacijom proizvoda do tržišta

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta ponovno je otvorilo natječaj „Certifiakcijom proizvoda do tržišta“.

20. feb 2018 - Aktualne ovotjedne novosti - Otvoren natječaj Konkurentnost turističkog gospodarstva

Želite se posvetiti razvoju turizma na kontinentu, dalmatinskom zaleđu i otocima? Ili vas zanima održivi razvoj, korištenje digitalnih tehnologija te povezivanje poljoprivrede i turizma? Otvoren je natječaj za turizam kojim se sufinancira do 100% prihvatljivih aktivnosti.

19. feb 2018 - 5 godina - 5 gradova! Praksa je pričljivija od teorije!

Tiko Pro 2018. godine obilježava 5 godina svog poslovanja u Hrvatskoj! Od svog osnivanja pa do danas, naučili smo kako poduzetnici često puta ne vjeruju da mogu steći bespovratna sredstva za unapređenje poslovanja tvrtki. Kako bismo vas razuvjerili i pokazali da dobrom idejom te zajedničkom stručnošću može nastati kvalitetan projekt, Tiko Pro je odlučio doći u vaš grad.

19. feb 2018 - Otvoren natječaj iz Programa konkurentnosti turističkog gospodarstva

Prijave će se zaprimati do 20.3.2018. godine.

14. feb 2018 - Mogućnosti financiranja za sljedeće 3 godine (2018-2020)

Europsko vijeće za inovacije (EIC) podupire vrhunske inovatore, poduzetnike, male tvrtke i znanstvenike s jasnim idejama i ambicijom povećanja međunarodne razmjene. Ona okuplja sve stavke Horizona 2020 koje pružaju mogućnosti financiranja, savjetovanja i umrežavanja onima koji su na vrhu inovacija.

13. feb 2018 - Aktualne ovotjedne novosti - Do 15 milijuna kuna bespovratnih sredstava za investicijske projekte

Otvoren je jedini ovogodišnji natječaj koji sufinancira navedene aktivnosti – Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP-ova. U nastavku provjerite kakvim prijaviteljima i projektima će se odobravati od 500.000 HRK do 15.000.000 HRK bespovratnih sredstava.

7. feb 2018 - Aktualne tjedne novosti - Bespovratna sredstva za ulaganje u infrastrukturu

Mikro, mali i srednji poduzetnici, otvorila se prilika za ulaganje u novu opremu ili izgradnju poslovnih prostora.

5. feb 2018 - Otvoren natječaj „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je otvaranje dugoočekivanog Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP KK.03.2.1.10 namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

29. jan 2018 - 2017. rekordna godina u korištenju EU fondova

Predstavljeni rezultati iskorištenosti novca iz ESI fondova.

29. jan 2018 - Indikativni plan objave poljoprivrednih natječaja

U sklopu Programa ruralnog razvoja objavljen je Indikativni plan objave natječaja za 2018. godinu, a osigurano je čak 3,75 milijardi kuna bespovratne potpore.

AKTUALNE EDUKACIJE

Aktualni EU natječaji

 • 11.1.2018 - Bespovratna sredstva - Instrument za mala i srednje velika poduzeća (MSP)
  Instrument za MSP, koji se ostvaruje u okviru Obzora 2020, je program namijenjen isključivo mikro, malim i srednjim poduzećima. Uloga programa je s bespovratnim sredstvima poduprijeti sve inovativne projekte koji pokazuju visoki stupanj razvoja, rasti i internacionalizacije. Cilj programa je pružiti pomoć MSP kako bi premostili raskorak između istr...
 • 8.11.2017 - Bespovratna sredstva za Fast Track to Innovation 2018
  The Fast Track to Innovation je srednji dio EIC pilota koji cilja na radikalno nove, probojne produkte, usluge, procese i poslovne modele koji omogućuju pristup na nova tržišta, a natječaji su otvoreni od 7. studenog 2017. godine. Inovacijama se pospješuje ulazak na tržište pomoću financiranja u okviru otvorene i dostupne sheme koja podupire ideje ...
 • 28.10.2014 - Bespovratna sredstva za program Istraživački fond za ugljen i čelik
  Istraživački fond za ugljen i čelik bespovratnim sredstvima podupire inovativna istraživanja u sektoru ugljena i čelika. Prihvatljivi prijavitelji su poduzeća, znanstvene institucije te istraživačko- razvojne agencije.
 • 7.5.2014 - Bespovratna sredstva u sklopu LIFE programa
  Kroz Program LIFE 2014. – 2020. bespovratnim sredstvima se sufinanciraju pilot, demonstracijski, najbolje prakse i informacijski projekti iz područja zaštite okoliša (priroda i biološka raznolikost; okoliš i učinkovitost resursa; upravljanje okolišem i informacije) te klime (smanjenje; prilagodba; upravljanje i informacije).
 • 7.5.2014 - Bespovratna sredstva u sklopu OBZOR 2020
  U prosincu 2013. godine otvorili su se prvi natječaji u okviru programa Obzor 2020 I time je službemo počelo korištenje 80 milijardi eura bespovratnih sredstava namijenjenih za istraživanje i inovacije. Za prve dvije godine na raspolaganju je više od 15 milijardi eura, a sredstva su namijenjena kao potpora poticanju gospodarstva utemeljenog na znan...

Zadnji hrvatski natječaji