Novosti

Novosti i događaji iz svijeta EU fondova

PAGE NAME
11. studenog 2019 Novosti

Besplatna radionica HORIZON 2020 - Zagreb (Sesvete)

Tiko Pro je pomagao tvrtkama pridobiti više od 18 milijuna eura za EU projekte. U svom portfelju imamo 12 financiranih Obzor 2020 projekata sa stopom uspješnosti većom od 40% . Uspješno smo pridobili 8 SME Instrumenata Faza 1, 1 SME Instrument od 3,57 milijuna eura, 1 Fast Track Innovation od 1,7 milijuna eura, 1 Innovation Action projekt od 10,5 milijuna eura te 1 MSCA ITN projekt od 3,9 milijuna eura.

 

06. studenog 2019 Novosti

Radionica HORIZON i novi datum za IRI II

Obavještavamo vas da je otvorenje velikog natječaja IRI II najavljeno za 15.11.2019. Poduzeća mogu dobiti 25 milijuna kuna za razvoj novog proizvoda. Slobodna mjesta za prijavu na besplatnu radionicu HORIZON 2020 i HORIZON EUROPE, 27.11. u Sesvetama na raspolaganju - prijavite se danas!

 

04. studenog 2019 Novosti

TIKO PRO na konferenciji za inovacije i pametne investicije

Zahvaljujemo Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta na pozivu na veliku konferenciju "Hrvatska - mjesto za inovacije i pametne investicije". Poduzetnici su nas jednostavno inspirirali svojim inovacijskim pristupom te željom za prijavom njihovih projekata na EU fondove. Natječaj za razvoj novih proizvoda uskoro se otvara!

 

22. listopada 2019 Novosti

Koji su najtraženiji natječaji?

Pobijedite s EU fondovima i prijavite se na najtraženije natječaje za poduzeća u Hrvatskoj. Na raspolaganju bespovratna sredstva za istraživanje i razvoj, za certificiranje, testiranje i ispitivanje novih proizvoda, za izlaganje na međunarodnim sajmovima izvan Hrvatske te za uvođenje ISO NORMI. Otvoreni i HAMAG BICRO zajmovi za proširenje poslovanja vašeg poduzeća. Provjerite više!

 

 

15. listopada 2019 Novosti

Bespovratna sredstva za razvoj, testiranje, certifikaciju i sajmove

U TIKO PRO smo novi tjedan započeli sa Inovacijskim vaučerima za mikro, mala i srednja poduzeća - dobiti možete do 75 tisuća kuna bespovratnih sredstava za testiranje, stručna i tehnička znanja te ispitivanje novog proizvoda ili usluge. U ovom tjednu očekuje se i vrlo važno otvorenje velikog natječaja IRI II - mikro, mala, srednja i velika poduzeća mogu dobiti do 25 milijuna kuna za istraživanje i razvoj novih proizvoda te usluga. Sufinanciranje do 85% za CE OZNAKU, ISO NORME i MEĐUNARODNE SAJMOVE još uvijek na raspolaganju.

 

12345678910Last

TREBATE POMOĆ?

Povećajte svoje mogućnosti za odobrenje projekta – kontaktirajte nas.