Novosti

Novosti i događaji iz svijeta EU fondova

PAGE NAME
Priča o uspjehu - natječaj Kompetentnost i razvoj
03. listopada 2017 Novosti

Priča o uspjehu - natječaj Kompetentnost i razvoj

Sudjelovanje s tvrtkom Tiko Pro pokazalo se je kao dobra poslovna odluka. Profesionalnost, brižnost, pristupačnost, brzi odaziv i olakšavanje administrativnih postupaka za dobivanje bespovratnih sredstava rezultirali su u jako pozitivnom iskustvu.

„Sudjelovanje s tvrtkom Tiko Pro pokazalo se je kao dobra poslovna odluka. Profesionalnost, brižnost, pristupačnost, brzi odaziv i olakšavanje administrativnih postupaka za dobivanje bespovratnih sredstava rezultirali su u jako pozitivnom iskustvu. Uspješno dobivena EU sredstva su rezultat kvalitete usluge i stručnosti tvrtke Tiko Pro.“

Rok Vrhovnik, direktor prodaje PAB Akrapović d.o.o.

Tvrtka PAB Akrapović d.o.o. iz Buzeta krajem prošle godine donijela je odluku o javljanju na natječaj Kompetentnost i razvoj. Sa zadovoljstvom smo surađivali s tvrtkom ovako bogate prošlosti, stručnosti i znanja – liderom na području izrade zaštitnih kaciga.

Za njihov projekt diversifikacije proizvodnje i prodajnog asortimana odobreno je 46,5 % sufinanciranje prihvatljivih troškova. Projektom će se nabaviti nova proizvodna oprema, modernizirati će se proizvodni prostori, a isto tako će se tvrtki sufinancirati i izlaganje na skupocjenom i prestižnom sajmu u Njemačkoj. Provedba ovog dvogodišnjeg projekta rezultirati će u povećanju broja zaposlenih te eksponentnom rastu prihoda od prodaje i prihoda od izvoza.

TREBATE POMOĆ?

Povećajte svoje mogućnosti za odobrenje projekta – kontaktirajte nas.