Radionica – Priprema projektnih prijava za SME

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i HAMAG-BICRO organiziraju jednodnevnu radionicu „Priprema projektnih prijava za SME Instrument (Obzor 2020.)“ koja će se održati u četvrtak, 19. listopada 2017. u Step Ri od 10.00 do 16.00 sati. Radionicu će voditi Boris Golob, poslovni savjetnik i evaluator za SME Instrument. Radionica je namijenjena poduzećima koja su već prijavljivala svoju ideju, ali nisu ostvarila dovoljno bodova ili imaju razrađenu ideju te je planiraju prijaviti na idući rok. Broj sudionika je ograničen na do šest poduzeća, a program radionice možete preuzeti ovdje

Popunjenu prijavnicu treba poslati Renatu Vrebcu, nacionalnoj kontakt osobi za SME instrument na e-mail: Renato.Vrebac@hamagbicro.hr do ponedjeljka, 16.10.2017, a izabrani sudionici će biti obaviješteni najkasnije do utorka, 17.10.2017.

Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć oko savjetovanja te pripreme projektne dokumentacije, možete kontaktirati Tiko Pro na +385 (0)99 33 47 004 ili info@tiko-pro.hr.

Tiko pro je upoznat s potojećim natječajom te je trenutno u fazi pripreme dokumentacije za SME, Faza 2. Isto tako, uspješno je pripremio desetke projekata u okviru SME natječaja, a najnovije možete pogledati OVDJE i OVDJE. 

 

Izvor: hamagbicro.hr

AKTUALNE EDUKACIJE

Aktualni EU natječaji

 • 28.10.2014 - Bespovratna sredstva za program Istraživački fond za ugljen i čelik
  Istraživački fond za ugljen i čelik bespovratnim sredstvima podupire inovativna istraživanja u sektoru ugljena i čelika. Prihvatljivi prijavitelji su poduzeća, znanstvene institucije te istraživačko- razvojne agencije.
 • 7.5.2014 - Bespovratna sredstva u sklopu LIFE programa
  Kroz Program LIFE 2014. – 2020. bespovratnim sredstvima se sufinanciraju pilot, demonstracijski, najbolje prakse i informacijski projekti iz područja zaštite okoliša (priroda i biološka raznolikost; okoliš i učinkovitost resursa; upravljanje okolišem i informacije) te klime (smanjenje; prilagodba; upravljanje i informacije).
 • 10.11.2017 - Bespovratna sredatva - Instrument za mala i srednja poduzeća (SME - MSP)
  Osigurana su bespovratna sredstva za Instrument za MSP, koji se provodi u okviru Obzora 2020, počeo se provoditi prvog ožujka 2014. g. Radi se o programu izričito namijenjenom mikro, malim i srednjim poduzećima, a namjena mu je poduprijeti sve inovativne projekte koji pokazuju visok stupanj razvoja, rasta i internacionalizacije. Cilj programa za MS...
 • 7.5.2014 - Bespovratna sredstva u sklopu OBZOR 2020
  U prosincu 2013. godine otvorili su se prvi natječaji u okviru programa Obzor 2020 I time je službemo počelo korištenje 80 milijardi eura bespovratnih sredstava namijenjenih za istraživanje i inovacije. Za prve dvije godine na raspolaganju je više od 15 milijardi eura, a sredstva su namijenjena kao potpora poticanju gospodarstva utemeljenog na znan...

Zadnji hrvatski natječaji