Tiko pro poduzeće

Bespovratna sredstva čekaju na Vaše ideje. Znate li kako do njih?

Prava ideja je prvi korak do uspjeha. Na putu do ostvarivanja Vaših zamisli ste zasigurno već naišli na prepreke među kojima su najveće upravo one financijske prirode. Ipak nisu nesavladive.

TIKO PRO d.o.o. je afirmirano i uspješno poduzeće za savjetovanje koje pomaže različitim poduzećima i organizacijama u prikupljanju bespovratnih i povratnih sredstava iz EU fondova. Dio smo Vaših projekata već od samog početka te zajedno s Vama pouzdano koračamo ka ostvarenju cilja.

„Gdje mogu dobiti sredstva za realizaciju svoje ideje? Imam li uopće pravo na njih? Kome se moram obratiti u različitim fazama projekta i što moram u tim fazama obavezno napraviti?“ Prepustite ta pitanja našem timu iskusnih stručnjaka te se bezbrižno usredotočite na svoju ideju.

Uz našu će se potporu realizacija Vašeg projekta razvijati bez nepotrebnih zapleta, u predviđenom roku, pod stručnim nadzorom i u okviru financijskih sredstava koja ćemo za Vas uspješno prikupiti na odgovarajućim natječajima.

Preporučujemo i savjetujemo na projektima koji će s velikom sigurnošću ostvariti željeni uspjeh. Upravo je kvalitetno savjetovanje jedan od razloga zašto u naše usluge imaju povjerenja brojne tvrtke i organizacije.

Naše reference možete pronaći ovdje.

Budimo tim!

Bit će nam veselje i izazov oblikovati najbolje rješenje zajedno.

 

 

AKTUALNE EDUKACIJE

Aktualni EU natječaji

 • 28.10.2014 - Istraživački fond za ugljen i čelik
  Istraživački fond za ugljen i čelik podupire inovativna istraživanja u sektora ugljena i čelika. Prihvatljivi prijavitelji su poduzeća, znanstvene institucije te istraživačko- razvojne agencije.
 • 7.5.2014 - LIFE
  Kroz Program LIFE 2014. – 2020. sufinanciraju se pilot, demonstracijski, najbolje prakse i informacijski projekti iz područja zaštite okoliša (priroda i biološka raznolikost; okoliš i učinkovitost resursa; upravljanje okolišem i informacije) te klime (smanjenje; prilagodba; upravljanje i informacije).
 • 7.5.2014 - INSTRUMENT ZA MALA I SREDNJA PODUZEĆA (MSP)
  Instrument za MSP, koji se provodi u okviru Obzora 2020, počeo se provoditi pvrog ožujka 2014. g. Radi se o programu izričito namijenjenom mikro, malim i srednjim poduzećima, a namjena mu je poduprijeti sve inovativne projekte koji pokazuju visok stupanj razvoja, rasta i internacionalizacije. Cilj programa za MSP je prije svega pomoći poduzećima pr...
 • 7.5.2014 - OBZOR 2020
  U prosincu 2013. godine otvorili su se prvi natječaji u okviru programa Obzor 2020 I time je službemo počelo korištenje 80 milijardi eura sredstava namijenjenih za istraživanje i inovacije. Za prve dvije godine na raspolaganju je više od 15 milijardi eura, a sredstva su namijenjena kao potpora poticanju gospodarstva utemeljenog na znanju i rješavan...

Zadnji hrvatski natječaji