Novosti

Novosti i događaji iz svijeta EU fondova

PAGE NAME
26. lipnja 2019 Novosti

Istinski vjerujte u svoje inovacijske ideje

Luis Ander, Erasmusov suradnik u TIKO PRO-u Slovenija, šalje poruku europskim inovatorima: "Znam da je teško i izazovno, ali ako istinski vjerujete u svoje ideje one bi se na kraju mogle pretvoriti u perspektivne i vladajuće ideje na vašim ciljanim tržištima. Kao europski inovator, imate različite mogućnosti za dobivanje europskih sredstava kako biste olakšali svoj razvoj. A Tiko Pro je tu da vas podrži."

22. lipnja 2019 Novosti

Dan državnosti: Poslovni doručak sa slovenskim i hrvatskim ministrom gospodarstva

U petak, 21. lipnja SLO CRO Poslovni klub organizirao je Poslovni doručak u čast dana državnosti Republike Slovenije i Republike Hrvatske. Kako smo TIKO PRO aktivni članovi slovensko hrvatskog poslovnog kluba, naše su kolegice Sandra Dudaš i Tea Kozar, nazočile poslovnom događaju u dvorcu Mokrice u Sloveniji, kojem je se pridružio i politički vrh slovenskog te hrvatskog gospodarstva.

18. lipnja 2019 NovostiNatječajiHrvatski natječaji

Tematska područja S3

Razvijate li ili inovirate u jednom od pet gospodarskih područja? Njihova će primjena u okviru inovacijskih i razvojnih projektnih prijedloga prijavitelju donijeti dodatne bodove prilikom ocjene kvalitete.

 

 

14. lipnja 2019 Novosti

Proizvodno poduzeće Intra lighting iz Čazme dobilo bespovratna sredstva za nastup na međunarodnom sajmu

Intra lighting, poznato i uspješno hrvatsko poduzeće za proizvodnju unutarnje rasvjete je uz pomoć TIKO PRO pripremilo i prijavilo projekt u vrijednosti 1,2 milijuna kuna i dobilo 54% bespovratnih sredstava za promotivni nastup na međunarodnom sajmu. "Preporučamo tim TIKO PRO u potpunosti kao konzultantsku kuću", opisuje suradnju s nama Božidar Kadoić, izvršni direktor hrvatskog Intralightinga. 

12345678910Last

TREBATE POMOĆ?

Povećajte svoje mogućnosti za odobrenje projekta – kontaktirajte nas.