Novosti

Novosti i događaji iz svijeta EU fondova

PAGE NAME
23. travnja 2019 Novosti

Zaštita intelektualnog vlasništva inovacijskih projekata

Provjerimo zašto je zaštita intelektualnog vlasništva (IV), u inovacijskim EU projektima koji kandidiraju u utrci za povlačenje bespovratnih sredstava jedna od ključnih aktivnosti i kako ju pravilno tretirati u životnom ciklusu vašeg inovacijskog projekta – sve od pripreme projektnog prijedloga pa do komercijalizacije koja slijedi  u realizaciji projekta. 

19. travnja 2019 Novosti

Nova direktorica TIKO PRO

Obavještavamo vas da se direktorici i vlasnici Kristini Kočet Hudrap u vođenju tvrtke TIKO PRO pridružuje nova direktorica Martina Anderlič.

Svojom otvorenošću, odlučnošću i znanjem stvorila je moć povjerenja. Suradnici ju nazivaju "the brain of TIKO PRO", što je postigla  izvođenjem rada u svim ključnim područjima tvrtke. Svoje kompetencije i vještine počela je razvijati u prvoj ozbiljnoj financijskoj perspektivi Europske unije. U tom razdoblju je savjetodavna djelatnost na području iskorištavanja EU sredstava tek počela. Martini želimo da sa svojim snažnim poslovnim stavom i vrlo razvijenim osjećajem za međusobne odnose doprinosi TIKO PRO još više uspjeha.

25. ožujka 2019 Novosti

Čarobni sastojci povlačenja EU sredstava

Mehanizam povlačenja EU sredstava zna biti kompliciran i administrativno opterećujući proces. Stroga pravila i procedure raspisanih natječaja kao i obim projektne dokumentacije vrlo često znaju uliti određeni „strah“ kod potencijalnih korisnika što nerijetko može rezultirati korakom unazad pri odluci potencijalnih korisnika pri prijavi na natječaje, a samim time i povlačenju EU sredstva.

19. ožujka 2019 Novosti

Prilika za ulaz na strana tržišta

Savjet za ulaz na strana tržišta!

#sharing is caring

S vama dijelimo provjerenu poslovnu ideju koju koriste uspješne tvrtke kako bi povećale svoj izvoz i suradnju sa svim zemljama u EU i širom svijeta. Ako imate vrhunski proizvod stavite ga u globalnu prodaju. Neka ga vidi i osjeti cijeli svijet. 

12345678910Last

TREBATE POMOĆ?

Povećajte svoje mogućnosti za odobrenje projekta – kontaktirajte nas.