Novosti

Novosti i događaji iz svijeta EU fondova

PAGE NAME
TIKO PRO na konferenciji za inovacije i pametne investicije
04. studenog 2019 Novosti

TIKO PRO na konferenciji za inovacije i pametne investicije

Zahvaljujemo Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta na pozivu na veliku konferenciju "Hrvatska - mjesto za inovacije i pametne investicije". Poduzetnici su nas jednostavno inspirirali svojim inovacijskim pristupom te željom za prijavom njihovih projekata na EU fondove. Natječaj za razvoj novih proizvoda uskoro se otvara!

 

Inovacije su temelj daljnjeg gospodarskog rasta, istaknuto je 30. listopada prilikom svečanog otvorenja konferencije „Hrvatska – mjesto za inovacije i pametne investicije“, koju organizira Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta. Jedan od ključnih ciljeva konferencije je bio povezati poduzetnike, koji su prijavili svoje inovativne projektne ideje, s investitorima koji traže priliku za nova ulaganja na prostoru Republike Hrvatske. 

Zadovoljstvo velikim odazivom i interesom koji je iskazan za ovu tematiku, na samom je početku izrazio ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, koji je tom prilikom naglasio kako je ovo potvrda velikog investicijskog i inovacijskog potencijala Republike Hrvatske. „Stvari se u Republici Hrvatskoj mijenjaju na bolje, idemo prema naprijed. To nam potvrđuju rezultati na brojnim ljestvicama, ali i pokazatelji rasta minimalne i srednje plaće, smanjenja javnog duga, vraćanja investicijskog kreditnog rejtinga i mnogi drugi. Sve je to rezultat kontinuiranog rada, jasne vizije i odgovorne politike, a sada taj pozitivan trend moramo potvrditi daljnjim rastom u godini koja je pred nama“, rekao je ministar Horvat.  Izvor: mingo.hr 

Konzultanti za bespovratna sredstva TIKO PRO zahvaljujemo Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatskoj gospodarskoj komori te Inovacijskom vijeću za industriju Republike Hrvatske za odličnu organizaciju te posebno kvalitetnom sadržaju u vezi tematskih izlaganja "Poticanjem inovacija do uspjeha". Čestitamo poduzetnicima na vrhunskom pitch-u - prezentaciji izdvojenih projektnih ideja te na B2B matchmaking sastancima. Inspirirali ste nas svojim inovacijskim pristupom tržištu koji zaista traži nove proizvode te nove jedinstvene poslovne ideje. Upravo to podržavaju i EU fondovi. Za prijavu na natječaje imate našu najbolju podršku. 

Više o velikoj konferenciji o inovacijama i pametnim investicijama provjerite ovdje: https://www.mingo.hr/page/velika-konferencija-o-inovacijama-na-jednom-mjestu-spojila-je-investitore-s-poduzetnicima-i-njihovim-projektnim-idejama 

Za prijavu vašeg poduzeća na razvojni natječaj IRI II pošaljite upit: info@tiko-pro.hr .

 

TREBATE POMOĆ?

Povećajte svoje mogućnosti za odobrenje projekta – kontaktirajte nas.