Europski natječaji

Aktualni europski natječaji

PAGE NAME
4 2 2021
27. studenog 2020 NatječajiEU natječaji

Eurostars-2 call

Eurostars is a programme that supports research-performing small and medium enterprises, which develop innovative products, processes and services, to gain competitive advantage.

10 3 2021
23. studenog 2020 NatječajiEU natječaji

Support for small innovative low-carbon projects

INNOVATION FUND FOR DEMONSTRATION OF INNOVATIVE LOW-CARBON TECHNOLOGIES 

»the funding of projects under this call will contribute to Europe’s green recovery by helping businesses invest in clean energy and clean industry to boost economic growth, create local jobs and give a competitive advantage to EU industry« 

26 1 2021
14. listopada 2020 NatječajiEU natječaji

Europski zeleni plan (European Green Deal)

Europska komisija je objavila poziv u vrijednosti od milijarde eura za istraživačke i inovacijske projekte kojima će se prevladati klimatska kriza i zaštititi jedinstveni europski ekosustavi i bioraznolikost. Poziv u okviru europskog zelenog plana financirat će se iz programa Obzor 2020., otvoren je za prijave. Njegov je cilj potaknuti oporavak Europe od krize uzrokovane koronavirusom pretvaranjem zelenih izazova u prilike za inovacije.

9 6 2021
02. kolovoza 2019 NatječajiEU natječaji

EIC Accelerator

The EIC Accelerator supports high-risk, high-potential small and medium-sized enterprises to develop and bring to market new products, services and business models that could drive economic growth. 

31 Pro 2020
07. travnja 2014 EU natječaji

Bespovratna sredstva u sklopu LIFE programa

Kroz Program LIFE 2014. – 2020. bespovratnim sredstvima se sufinanciraju pilot, demonstracijski, najbolje prakse i informacijski projekti iz područja zaštite okoliša (priroda i biološka raznolikost; okoliš i učinkovitost resursa;...

TREBATE POMOĆ?

Povećajte svoje mogućnosti za odobrenje projekta – kontaktirajte nas.