Upoznajte nas

Naš tim, koji broji više od dvadeset specijaliziranih stručnjaka, zajedno s petnaestogodišnjim iskustvom, čini nas međunarodno priznatom i uspješnom konzultantskom tvrtkom. Kao vaš pouzdani partner, specijalizirani smo za osiguranje financijskih sredstava, bilo da se radi o bespovratnim ili povratnim sredstvima, iz slovenskih i hrvatskih natječaja, kao i iz programa Europske unije.

Tko smo i kako vam možemo pomoći?

Mi smo tim stručnjaka koji poduzećima i organizacijama pomažemo u ostvarivanju njihovih razvojnih ciljeva kroz financiranje. Naše usluge su namijenjene širokom spektru područja, uključujući okoliš, istraživanje i razvoj, digitalnu transformaciju, energetsku učinkovitost i drugo. Radimo s raznolikim skupinama organizacija, od malih i srednjih poduzeća, start-upova, istraživačkih ustanova do velikih korporacija i nevladinih organizacija.

 • Identifikacija: Počinjemo s analizom vaših potreba i ciljeva te identificiramo odgovarajuće natječaje i financijske prilike.
 • Razvoj: Pomagamo vam u razvoju vaše projektnih ideja, pripremi dokumentacije i oblikovanju konkurentne prijave.
 • Prijave: Vodimo vas kroz cijeli proces prijave, osiguravajući svu potrebnu podršku za uspješnu predaju.
 • Izvještavanje: Nakon uspješne prijave pružamo podršku u praćenju i izvještavanju o projektu, osiguravajući usklađenost sa svim zahtjevima.

Osim standardnog procesa, nudimo vam i širok spektar specijaliziranih usluga:

 • Edukacije i radionice: Pružamo prilagođene radionice i edukacije kako bismo vaše timove opremili znanjem i vještinama potrebnima za uspjeh na natječajima i vođenje projekata.
Mi smo vaš partner za strateška i usmjerena ulaganja u održivi razvoj gospodarstva.

Zašto smo vaš prvi izbor?

Mi smo vodeći u povezivanju poduzeća s financiranjem koje im je potrebno za rast i inovacije. Klijenti nas biraju zbog:

 • Dugogodišnjeg iskustva: Naš tim ima bogato iskustvo i dokazane uspjehe u dobivanju financiranja.
 • Sveobuhvatnih usluga: Nudimo sve od A do Ž, tako da možete računati na nas kroz cijeli proces.
 • Prilagođenih rješenja: Vaše poduzeće je jedinstveno i naše usluge su prilagođene vašim specifičnim potrebama.
 • Pouzdane usluge: Mi smo pouzdan partner koji cijeni transparentnost, integritet i izvrsnost.

Mi smo tim u pravom smislu te riječi i s obzirom na naše iskustvo, kao stručnjaci u pripremi natječaja ili projekata smo smireni, sabrani, otvoreni za raspravu, profesionalni, ljubazni, dobri slušatelji, samopouzdani i lako dostupni.

Upravo te kvalitete nas svrstavaju među najuspješnije i pouzdane partnere, vaše saveznike, u osiguravanju nacionalnih i EU sredstava te provedbi projekata u našoj regiji.

Uspješno poslujemo u Sloveniji, Hrvatskoj i na razini EU, posebno u Austriji.

Našem pretežno ženskom timu u većim projektima priskoče brojni međunarodni stručni suradnici s kojima već godinama uspješno surađujemo. Projekti koje nam povjerite uvijek su u dobrim rukama jer se naši stručnjaci redovito sudjeluju na stručnim edukacijama, čime svoje znanje i vještine stalno nadograđuju.

Ponosimo se da smo obiteljski orijentirana tvrtka. Od fleksibilnih radnih sati do organiziranog čuvanja djece u našim uredima, brinemo se za dobrobit i zadovoljstvo zaposlenika.

 

Naša misija je poslovnim pričama oblikovati stvarnu vrijednost i time našim partnerima graditi mostove
od ideje do novca.

Naše vrijednosti:

 • fleksibilnost,
 • timski rad,
 • međusobno povjerenje,
 • otvorenost u komunikaciji i razmišljanju,
 • usmjerenost na ciljeve,
 • posvećenost poslu.

Naša jedinstvena vrijednost:

Suradnja s odabranim poduzećima u Sloveniji, Hrvatskoj i šire unutar Unije i s našim sposobnostima:

 • zajedničkog oblikovanja projektne ideje,
 • oblikovanja projektne prijave,
 • praćenja provedbe projekta uključujući javnu nabavu,

omogućujemo vam da osigurate i iskoristite sredstva iz natječaja.

Takav pristup našim partnerima omogućuje:

 • razvoj poslovanja,
 • realizaciju većih investicija,
 • povrat sredstava uloženih u istraživanje i razvoj,
 • poboljšanje likvidnosti kroz instrumente namjenskog kreditiranja.

Naši partneri o nama

S velikim zadovoljstvom izražavam iskrenu podršku za TIKO PRO, dinamičnu tvrtku s kojom smo razvili zaista iznimnu suradnju. Naše partnerstvo s TIKO PRO sustavno je premašivalo očekivanja, što dokazuje njihovu predanost izvrsnosti i neusporedivu vrijednost koju donose. Od samog početka, TIKO PRO pokazao je duboko razumijevanje naših jedinstvenih potreba i ciljeva u vezi s traženjem mogućnosti financiranja iz EU fondova. Njihov tim sustavno je išao korak dalje kako bi stvorio uspješne prijedloge koji odgovaraju našim specifičnim zahtjevima, pokazujući razinu predanosti i fleksibilnosti koja ih izdvaja u industriji. Naše iskustvo s njima bilo je iznimno, i jedva čekamo nastaviti i proširiti našu suradnju u budućnosti.

Ioannis Markopoulos

Head, EU & International Business in NOVA (telekomunikacije), Athens

 

Suradivali smo s TikoPro na prijedlogu za Akciju Marie Curie u okviru programa Obzor 2020. Njihov rad omogućio nam je koordinaciju, strukturiranje i usmjeravanje sastanaka s konzorcijem od 20 partnera. Tijekom pripreme projekta, njihov iznimno učinkovit i pouzdan rad omogućio nam je da pojednostavnimo rasprave o sadržaju i uspješno podnesemo prijedlog u iznimno kratkom roku pripreme.

Prof. Alois Jungbauer

Laboratory of Protein Technology and Downstream Processing; Austrian Center of Biotechnology, Department of Biotechnology, University of Natural Resources and Life Sciences

 

Hvala vam na trenutačnoj podršci pri prijavi na natječaj. Tvrtka Tiko Pro je obavila odličan posao vodeći me kroz proces i pomažući mi kada sam zapela. Zaista cijenim vašu savršenu podršku! Ukratko: Trenutačna, pouzdana, apsolutno preporučljiva!

Engelbert A. Prager

Ing. Prager Elektronik GmbH

 

 

Iza svakog projekta stoji predana i srčana ekipa koja će vam pomoći ostvariti zacrtani cilj.

Nagrade i certifikati

imageBonitetna ocjena A+
Bonitetna ocjena A+

U svijetu poslovanja, prepoznavanje kvalitete i pouzdanosti tvrtke često je odraženo kroz bonitetnu ocjenu. Ova ocjena pruža uvid u financijsko zdravlje, stabilnost i općenito kvalitetu poslovanja tvrtke. S ponosom objavljujemo da je Tiko Pro d.o.o. za 2022. godinu nagrađena bonitetnom ocjenom A+.

imageEuropean Business Awards
European Business Awards

European Business Awards jedna je od najprestižnijih nagrada koju poduzeće može dobiti, kao i jedna od najvećih svjetskih nagrada u području međuindustrijske i međunarodne poslovne suradnje.

imageCertifikat GZS
Certifikat GZS

Ovim certifikatom Gospodarska zbornica Slovenije potvrđuje da tvrtka ispunjava uvjete za izdavanje certifikata. Kriterij je kreditna ocjena i redoviti nadzor bonitetne agencije COFACE Slovenija.

imageBonitetna odličnost AAA
Bonitetna odličnost AAA

Dobitnik zlatne bonitetne izvrsnosti grupe od strane BISNODA-e, što predstavlja iznadprosječnu vrijednost bonitetne ocjene među poduzećima koja tri godine zaredom pokazuju bonitetne izvrsnosti, stvarajući tako izvrsno poslovno okruženje i poslovnu etiku u Sloveniji.

imageLabs Explorer
Labs Explorer

Labs Explorer nas je 2020. uvrstio među 10 najučinkovitijih poduzeća za podršku u provedbi projekata.

imageProjekt 310
Projekt 310

Razvili smo projekt 310 koji nas usmjerava prema izvrsnosti. Tri riječi misli-učini učinkovito, koje su postale moto. Projekt predstavlja provedbu radionica i prezentaciju primjera dobre prakse tvrtki koje su provele projekte s pozitivnim utjecajima na okoliš. Cilj je podići svijest o mogućim uštedama u području učinkovitog korištenja resursa i obnovljivih izvora, kao i načinima na koje pridonosimo poboljšanju odnosa prema okolišu.

Specijalizirani smo za više tržišta

Slovenija

Beloruska ulica 7
2000 Maribor

info@tiko-pro.si

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka od 8.00 do 16.00

Hrvatska

Savska cesta 84
10360 Sesvete

info@tiko-pro.hr

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka od 8.00 do 16.00

EU ured

Beloruska ulica 7
2000 Maribor

info@tiko-pro.eu

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka od 8.00 do 16.00