Prijava na natječaje za bespovratna sredstva

Zajedno s vašim idejama i strateškim planovima za rast i razvoj vašeg poduzeća oblikujemo projektni prijedlog za prijavu na željeni natječaj. Zajedno proučavamo uvjete natječaja te u skladu s bodovnom listom (potencijalno) ocjenjujemo predloženi projekt. Pripremamo obrasce, izjave i ostalu potrebnu dokumentaciju u skladu sa zahtjevima natječaja.

Jeste li se ikada pitali što razlikuje uspješna poduzeća od ostalih u prikupljanju bespovratnih sredstava?

Odgovor je jednostavan: kvalitetna priprema natječajne dokumentacije. Mi vam pružamo pomoć kako bismo iz vaših ideja i strategija stvorili pobjedničke projekte.

1. Naš tim, Vaše ideje = pobjednička kombinacija!

Personalizirani pristup ključna je karakteristika našeg rada. Kada surađujete s nama, postajemo dio vašeg tima. Zajedno proučavamo svaki aspekt uvjeta natječaja te iz vaših planova stvaramo projekte koji privlače pažnju. Od formulacija na obrascima do najmanjih detalja u dokumentaciji - prilagođavamo se Vašem cilju.

2. Fokus na CILJU je ključan!

Razumijemo da je svaka prijava na natječaj utrka s vremenom i konkurencijom. Stoga se fokusiramo isključivo na Vaš cilj i osiguravamo da se Vaša prijava izdvaja od ostalih.

3. Proces pripreme od A do Ž - vaš vodič do bespovratnih sredstava

Priprema dokumentacije s nama je kao putovanje gdje se svaki korak broji. Od prvog pregleda uvjeta natječaja do konačnog podnošenja prijave – s Vama smo na svakom koraku. Sve što trebate učiniti je kontaktirati nas, a mi se brinemo za sve ostalo.

4. Počnimo pisati vašu priču o uspjehu

Očekuju vas sredstva koja mogu značajno doprinijeti uspjehu vašeg poduzeća. Ne dopustite da vam izmaknu zbog birokracije. Nazovite nas i zajedno ćemo napisati sljedeće uspješno poglavlje vaše poslovne priče.

 

Kontaktirajte nas

 

 

Što uključuje kvalitetna priprema prijave za bespovratna sredstva odnosno javne natječaje?

Pregled natječajne dokumentacije

Temeljan pregled natječajne dokumentacije ključan je za sve daljnje korake projekta natječaja. U njoj su navedeni uvjeti, kriteriji, obveze i zahtjevi koje prijavitelj mora ispuniti. Tiko Pro pregledava sadržaj natječaja, rokove, priložene obrasce i zahtjeve za sadržaj prijave.

Identifikacija prikladnih natječajnih sredstava


Prepoznavanje najprikladnijeg natječajnog programa ili fonda za natječajni projekt ključno je za uspjeh financiranja vašeg projekta s bespovratnim i povratnim sredstvima.

Uzimajući u obzir postavljene ciljeve, vrstu projekta i obujam financijskih potreba, Tiko Pro proučava svrhu natječaja, ciljne skupine i vrste projekata koji su pravo na sredstva, financijska ograničenja i uvjete.

Priprema projektnog prijedloga

Projektni prijedlog uključuje detaljne informacije o projektu, ciljeve, rezultate, aktivnosti, proračun, vremenski raspored i procjenu učinaka. U Tiko Pro prijedlog pripremamo na temelju natječajne dokumentacije u skladu sa zahtjevima natječaja i ispunjenjem kriterija ocjenjivanja.

Dokumentacija o prijavitelju

Dokumentacija o prijavitelju uključuje pravnu i financijsku dokumentaciju, podatke o organizaciji, reference, izjave i druge dokumente koji potvrđuju kvalifikacije i sposobnost izvršavanja projekta.

Ispravno popunjavanje obrazaca

Natječajna dokumentacija obično uključuje obrasce koje treba pažljivo i ispravno ispuniti. S informacijama o projektu, proračunu, s financijskim planom, izjavama, prilozima i ostalim traženim podacima.

Podnošenje prijave u skladu s rokovima

Pažljivo praćenje rokova za podnošenje prijave izuzetno je važno kako bi se osiguralo pravovremeno podnošenje cijele dokumentacije. U Tiko Pro prijavu podnosimo na propisani način, kao što je navedeno u natječajnoj  dokumentaciji: putem pošte, elektroničke pošte ili putem online obrasca tj odgovarajućeg sustava. Pritom uzimamo u obzir sve zahtjeve za način podnošenja i eventualne dodatne priloge ili potvrde.

Pregled i ispravci

Prije podnošenja, podsjećamo vas na pažljiv pregled svih pripremljenih dokumenata te provjeru ispravnosti popunjenih obrazaca, priloga i uvjeta natječaja. Ističemo značaj traženja drugog mišljenja o razumljivosti, sveobuhvatnosti i koherentnosti vaše prijave.

Podnošenje prijave

Kada je natječajna dokumentacija pripremljena i pregledana, Tiko Pro podnosi prijavu sukladno raspisanim uputama. Garantiramo da će prijava biti podnesena na vrijeme, prije isteka roka za prijavu. U slučaju podnošenja putem pošte, osiguravamo da je preporučeno pismo ili preporučena elektronička pošta poslana u pravo vrijeme kako bi stigla unutar propisanog roka.

Praćenje i odgovori na dopune ili pojašnjenja


Nakon podnošenja prijave, podsjećamo vas da pratite obavijesti i eventualne pozive za dopune ili dodatne informacije od strane natjecatelja. Pravovremena i adekvatna reakcija na zahtijevane dopune ključna je za uspješno razmatranje prijave.

Pomoč

Treba li vam pomoć pri prijavi na natječaj?

Pošaljite nam upit i razgovarat ćemo o mogućnostima suradnje.

Kontaktirajte nas

Interdisciplinarnost, srdačnost i sinergija ekipe

donosi nam iznimne rezultate

  • 700+zadovoljnih partnera u Hrvatskoj i inozemstvu
  • 140 mio €uspješno povučenih sredstava iz javnih natječaja u Hrvatskoj, Sloveniji i na području EU
  • 94 %uspješnosti pri povlačenju bespovratnih sredstava kod projekata u Hrvatskoj i Sloveniji
  • 900+odobrenih projekata u zadnjih 10 godina

Naše druge usluge: