Naše direktorice Kristina i Martina nominirane su za prestižno priznanje Mladi menadžer/ica 2023.

Na početku prosinca, u Združenju manager osigurali su da imamo u našoj tvrtki još jedan dodatni razlog za veselo blagdansko raspoloženje. Direktorice Kristina i Martina zasluženo su se plasirale u završni krug među finalistima za izbor.

Datum objave: 5. 12. 2023

Na početku prosinca, u Združenju Manager osigurali su da imamo u našoj tvrtki još jedan dodatni razlog za veselo blagdansko raspoloženje. Direktorice Kristina i Martina zasluženo su se plasirale u završni krug među finalistima za izbor. Pored njih, među odabranima su još dva vrhunska kandidata, i to Dr. Michal Maco iz tvrtke Corwin SI, d.o.o. i Andraž Žurman iz tvrtke LabCore d.o.o.

Što je uvjerilo povjerenstvo da nominira naše direktorice?

Povjerenstvo je istaknulo prvenstveno njihovu iznimnu karizmu i impresivnu suradnju s poštovanjem, što osjećamo i svi zaposlenici u tvrtki Tiko Pro.

Dodjela priznanja za mladog menadžera održava se od 2005. godine (prije toga su od 1999. godine birali Mladog poslovnog čovjeka), ali kod Kristine i Martine riječ je o prvom presedanskom slučaju gdje su obje direktorice iste tvrtke nominirane za priznanje, što smatramo velikom čašću. Dvije nominiranke, po mišljenju povjerenstva, predstavljaju simbol i uzor za suradnju među pojedincima u tvrtkama.

Kako su se na nominaciju odazvale naše direktorice?

"Svjesne smo da je današnji svijet iznimno složen i nitko nije savršen, odnosno superiorniji. Tako da, kada se kao pojedinac svjesno priznaš svoje nedostatke i prepoznaš prednosti drugog, to je najveći korak koji možeš učiniti u zrelosti. Na taj način postižeš i veći fokus i lakše težiš svom poslanju. To što jedna drugoj vjerujemo, da dopuštamo i omogućavamo da stvari izvede ona koja ih bolje i lakše kontrolira s obzirom na iskustvo i znanje, nama je donijelo najveći mogući i sinergijski napredak",ističe Kristina Kočet Hudrap.

Martina Anderlič dodaje: "Nikada nismo bježale od odgovornosti i obveza. Itako smo svjesne odgovornosti jedna prema drugoj, prema zaposlenicima, tvrtki, poslovnim partnerima i našim obiteljima. I kao takva, ta odgovornost je još važnija i drago mi je da su nas u Združenju Manager prepoznali kao presedanski primjer, gdje kao dvije direktorice zajedno vodimo tvrtku. Još više, jer je suradnja kao sama vrijednost toliko zapisana u DNK Združenja Manager. Mi je tako s radošću svakodnevno ostvarujemo - i to se primjećuje na svim razinama tvrtke - čak i među zaposlenicima."

Finalni izbor s glasanjem uživo održat će se 31. siječnja 2024. na Siječanjskom susretu Združenja Manager, gdje će biti proglašen pobjednik za Mladog menadžera-ku. Prije toga, održat će se predstavljanje i razgovor s finalistima na prednovogodišnjem Mastersu Združenja Manager.

Finalisticama Martini i Kristini od srca čestitamo i svi zaposlenici.

Help
Trebate li našu pomoć prilikom pridobivanja sredstava? Pošaljite nam upit i porazgovarati ćemo o mogućnostima suradnje. Kontaktirajte nas
E-novosti

newsletter

Želite svaki tjedan primati korisne vijesti iz svijeta EU fondova?