Tiko Pro blagdanska čestitika - VIDEO

U 2024. godini želimo vam da sanjate velike snove i ostanete smjeli u svojim ambicijama. Neka vam ne nedostaje hrabrosti i snage da postignete ono na što ćete biti najviše ponosni.

Datum objave: 20. 12. 2023

Kako bismo s dvije riječi u Tiko Pro-u saželi godinu koja se bliži kraju? SRČANOST i PREDANOST.

  • I ove godine smo online poticali poduzetnike da realiziraju svoju viziju i teže prema zelenijoj budućnosti. S ponosom objavljujemo da smo svojim znanjem i iskustvom privukli preko 500 sudionika našeg tradicionalnog događaja.
  • Jedan od važnih dokaza da u našem timu radimo SRČANO i PREDANO  je nominacija naših direktorica, Kristine i Martine, za priznanje „Mladi menadžer/ka 2023. godine“. Ova nominacija je za nas dokaz da radimo dobro i kvalitetno.
  • Na što smo ove godine najviše ponosni? Na VAŠA DOSTIGNUĆA kojih nije malo. Uz vašu pomoć i ove smo godine - USPJELI! Počašćeni smo što ste nam povjerili svoje poduzetničke izazove i što ste s nama USTRAJALI i kada je ponekad zapelo.

U Tiko Pro ćemo vam i dalje biti PODRŠKA.

Prije nego što nazdravite godini koja dolazi, pozivamo vas da pogledate kratku blagdansku video čestitku koju smo snimili za vas. ⏬🎬

 

 

Help
Trebate li našu pomoć prilikom pridobivanja sredstava? Pošaljite nam upit i porazgovarati ćemo o mogućnostima suradnje. Kontaktirajte nas
E-novosti

newsletter

Želite svaki tjedan primati korisne vijesti iz svijeta EU fondova?