Tiko Pro d.o.o. - Na vrhu bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj

enlightened Uspješnim vođenjem tvrtke ostvarili smo vrhunske poslovne rezultate i zavrijedili jednu od najboljih bonitetnih ocjena te nam je dodijeljen certifikat bonitetne izvrsnosti. 

Datum objave: 14. 09. 2023

U svijetu poslovanja, prepoznavanje kvalitete i pouzdanosti tvrtke često je odraženo kroz bonitetnu ocjenu. Ova ocjena pruža uvid u financijsko zdravlje, stabilnost i općenito kvalitetu poslovanja tvrtke. S ponosom objavljujemo da je Tiko Pro d.o.o. za 2022. godinu nagrađena bonitetnom ocjenom A+.

Bonitetna ocjena A+ jedna je od najviših ocjena koje tvrtka može postići. Svjedoči o izvrsnosti u poslovanju, financijskoj stabilnosti i povjerenju koje tržište ima u tvrtku. Ova ocjena potvrđuje da je Tiko Pro d.o.o. među najelitnijim poslovnim subjektima u Hrvatskoj.

Kroz godine, naš tim se trudio razviti i održavati visoke standarde kvalitete u svemu što radimo. Naša posvećenost klijentima, inovacijama i stalnom usavršavanju ključni su faktori koji su nas doveli do ovog priznanja.

Iza ovog priznanja stoje ljudi. Naši zaposlenici, koji svakodnevno ulažu trud i strast u svoj rad, naši klijenti koji nam pružaju povjerenje i naši poslovni partneri koji vjeruju u našu viziju. Želimo izraziti iskrenu zahvalnost svima koji su bili dio našeg putovanja i koji nas prate i dalje.smiley

Ovo priznanje potiče nas da nastavimo s radom još jače. Dok gledamo prema budućnosti, obvezujemo se da ćemo nastaviti težiti izvrsnosti, inovirati i pružati najbolju moguću uslugu!

VAŠ TIKO PRO

 

Help
Trebate li našu pomoć prilikom pridobivanja sredstava? Pošaljite nam upit i porazgovarati ćemo o mogućnostima suradnje. Kontaktirajte nas
E-novosti

newsletter

Želite svaki tjedan primati korisne vijesti iz svijeta EU fondova?