TIKO PRO PODUZETNIČKI DORUČAK 2022

Pozivamo Vas na tradicionalni besplatni Tiko Pro „Poduzetnički doručak 2022.“ koji će se održati online 17.02. s početkom od 10 sati, gdje ćemo Vam servirati svježe informacije iz svijeta EU fondova.

Datum objave: 27. 01. 2022

Dragi poduzetnici, pozivamo vas da svoju jutarnju kavicu popijemo zajedno, slušajući najvažnije informacije iz svijeta EU fondova koje će nam kao i svake godine dati dodatnu motivaciju da s pomoću europskih sredstava realiziramo i najizazovnije projekte.

Na događaju će nam se pridružiti gđa. Spomenka Đurić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koja će iz prve ruke predstaviti novi Višegodišnji financijski okvir (VFO) te prilike za poduzetnike.

Predstaviti ćemo također mogućnosti iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO), dati Vam svježe informacije iz svijeta EU fondova, a uspješnu priču pridobivanja bespovratnih sredstava prepričati će nam naši dragi partneri i poduzetnici – predstavnici tvrtke ABC Informatic te Poseidon mooring systems.

 

MJESTO I VRIJEME: 17.2.2022 s početkom u 10h / Online platforma

BESPLATNA PRIJAVA I REGISTRACIJA:

OVDJE! 

Zoom poveznica biti će poslana nekoliko dana prije događaja. 

AGENDA

 

O PREDAVAČIMA

Spomenka Đurić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU nadležna za Upravu za regionalni razvoj, Upravu za potpomognuta područja i Upravu za otoke. Ima četverogodišnje iskustvo u upravljanju radom Upravljačkog tijela za operativne programe Regionalna konkurentnost 2007.-2013. i Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. sufinanciranih iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Gđa Đurić ima više od 10 godina iskustva u direktnom radu s MSP-ovima na investicijskim projektima uključujući investicije financirane putem EU fondova i nacionalnih fondova, a također tu je i iskustvo u radu s privatnim sektorom u različitim područjima uključujući studije predizvodivosti i studije izvodivosti te savjetodavna uloga poduzetnicima iz svih sektora prilikom izrada prijava za sufinanciranje iz ESIFa.

Državna tajnica je u potpunosti upoznata sa svim strateškim planskim dokumentima kako iz dosadašnjeg sedmogodišnjeg razdoblja tako i dokumentima čija je izrada u tijeku za slijedeće sedmogodišnje razdoblje uključujući i iskustvo u radu Nacionalnog stožera za saniranje posljedica od potresa na području sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije sa sjedištem u Petrinji.

Kristina Kočet Hudrap, direktorica Tiko Pro d.o.o.

Kristina Kočet Hudrap je bogato iskustvo počela stjecati prije gotovo deset godina kao jedan od pionira na području pripreme dokumentacije za bespovratna sredstava. Poznavanje industrije, svih promjena i razvoja koje je područje doživjelo, daje joj ključnu prednost i obogaćuje njezinu stručnost. Danas zajedno s direktoricom Martinom Anderlič vodi tim od 25 stručnjaka i brine o ključnim strankama u tvrtki te aktivnostima rasta i razvoja tvrtke. Do danas brojimo više od 750 zadovoljnih korisnika iz cijele Europe te smo dosegli više od 950 odobrenih projekata vrijednih 140 milijuna eura.

Lana Labinjan, voditeljica EU projekata Tiko Pro d.o.o.

Magistrica ekonomije koja se u tijeku svog fakultetskog obrazovanja specijalizirala na području marketinga i gospodarstva Europske unije na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Trenutno u poduzeću radi kao voditelj marketinga i prodaje hrvatske ekipe te na pripremi,  koordinaciji i razvoju raznih projektnih prijedloga, posebice znanstveno-istraživačkog sadržaja. Lana je ujedno i jedna od finalistica 9. generacije polaznika „AmCham Talents“ 2021. programa organiziranog od strane Američke gospodarske komore.

Karmen Španjol, voditeljica EU projekata Tiko Pro d.o.o.

Bavi se pripremom i provedbom projekata od 2004. godine. Iskustvo je stekla radom u profitnom, neprofitnom i javnom sektoru u pripremi i provedbi projekata sufinanciranima od EU, kao i na nacionalnim programima RH. Zadužena je za EU projekte, potpore RH, izradu strategija, investicijskih studija, poslovnih planova i javnu nabavu.

Adnan Brković,  tehnički voditelj; ABC Informatic d.o.o.

Adnan Brković ima preko 14 godina iskustva u IT industriji. Bavi se poslovima razvoja poslovnih sustava, dizajnom arhitekture sustava, te vođenjem razvojnih timova. Sudjelovao je u implementaciji niza različitih projekata iz područja turističke industrije, nautičkog turizma, CRM-a, te fitness industrije.

Mario Madunić, direktor; Poseidon Mooring systems d.o.o.

Mario Madunić ima 22 godine radnog iskustva u IT-u tijekom kojih je aktivno sudjelovao na integraciji i implementaciji IT rješenja i proizvoda iz područja znanosti, turizma i poslovnih sustava. Neki od projekata uključuju CARDS 2004 i IPA projekte gdje je sudjelovao kao konzultant za implementaciju IT rješenja u sustavu obrazovanja i jačanja ljudskih potencijala.

Osnivač je tvrtke Poseidon Mooring systems. Primarni proizvod i djelatnost tvrtke je razvoj modernih IoT i poslovnih IT rješenja u području nautičkog turizma. U sklopu EU projekta razvijen je inovativni poslovni sustav za automatiziranu detekciju plovila te nadzor luka nautičkog turizma.

 

PARTNERI DOGAĐAJA

 

  

Sponzori 2019 | Konferencija

Help
Trebate li našu pomoć prilikom pridobivanja sredstava? Pošaljite nam upit i porazgovarati ćemo o mogućnostima suradnje. Kontaktirajte nas
E-novosti

newsletter

Želite svaki tjedan primati korisne vijesti iz svijeta EU fondova?