Eureka je najveća svjetska javna mreža za međunarodnu suradnju u istraživanju i razvoju i inovacijama, prisutna u više od 45 zemalja.

 

Eureka je najveća svjetska javna mreža za međunarodnu suradnju u području istraživanja, razvoja i inovacija te je prisutna u više od 45 država. Sastoji se od sljedećih programa:

EUROSTARS

Eurostars je dio Europskog partnerstva za inovativna mala i srednja poduzeća (MSP) i najveći je međunarodni program financiranja za MSP-ove koji žele surađivati na projektima istraživanja i razvoja kojima se stvaraju inovativni proizvodi, procesi ili usluge za komercijalizaciju.

INNOWWIDE

Inovativni MSP-ovi mogu se prijaviti za program Innowwide i dobiti bespovratna sredstva u iznosu od 60 000 € za procjenu održivosti istraživanja ili komercijalnih ambicija na međunarodnim tržištima.

KLASTERI

Klasteri su međunarodne zajednice predvođene industrijom koje su usmjerene na strateška tehnološka područja i čiji je cilj ispuniti potrebe tržišta te riješiti gospodarske, tehnološke i društvene izazove u sljedećim područjima: komunikacija sljedeće generacije, proizvodnja energije s niskim stopama ugljika, softverske inovacije, napredna proizvodnja te elektroničke komponente i sustavi.

MREŽNI PROJEKTI

Program financiranja za međunarodne projekte istraživanja i razvoja.

GLOBALSTARS

Globalstars je program financiranja koji je usmjeren na projekte u državama izvan mreže EUREKA.

Saznajte više na internetskoj stranici

Pogledajte koji su natječaji otvoreni na stranici 

Pomoč

Kontaktirajte nas već danas i pridružite se našoj mreži uspješnih klijenata koji su iskoristili naše stručno savjetovanje.

Razgovarajmo o mogućnostima suradnje. Zajedno ćemo provjeriti kako vam možemo najbolje pružiti podršku.

Kontaktirajte nas