Fakultet za tehnologiju polimera - Projekt IPPT-TWINN

Projekt IPPT-TWINN ima za cilj jačanje znanstvene izvrsnosti i kapaciteta za poučavanje na području inovativnih tehnologija obrade polimera.

Datum objave: 1. 02. 2023

Tiko Pro bio je uključen nakon što je prvi pokušaj prijave propao. Tim Tiko Pro uključio se u vođenje tima fakulteta za drugi pokušaj. Glavni cilj poziva bio je olakšati sposobnost aplikanta i partnera konzorcija da sudjeluju u pozivima Europske komisije te povećati vidljivost partnerskih projekata na međunarodnoj razini.

O projektu

Strateški cilj fakulteta je postati regionalni svjetionik na području tehnologija obrade polimera u Sloveniji i širem balkanskom području. Stoga se projekt IPPT-TWINN usredotočio na jačanje znanstvene izvrsnosti i poboljšanje kapaciteta za poučavanje. Drugi cilj bio je iskoristiti vještine i iskustvo članova tima fakulteta kako bi se mogli uključiti u pozive Europske komisije. Treći naglasak bio je na povećanju vidljivosti partnerskih projekata na međunarodnoj razini. Osim toga, fakultet je uspio uključiti naglasak na inovacije, poboljšanje administrativnih vještina i jačanje rodne ravnopravnosti među članovima fakulteta u svom prijedlogu.

"Podrška Tiko-Pro-a percipirana je kao vrijedna pri procjeni potencijalnih projektnih rizika u fazi provedbe, kao i pri pregledu financija projekta. Suradnja s Tiko Pro definitivno je poboljšala izglede za dobivanje projekta."

Doc. Dr. Blaž Nardin, dekan Fakulteta za tehnologiju polimera, Slovenija

Više o projektu: https://www.ippt-twinn.eu/

Help
Trebate li našu pomoć prilikom pridobivanja sredstava? Pošaljite nam upit i porazgovarati ćemo o mogućnostima suradnje. Kontaktirajte nas
E-novosti

NEWSLETTER

Želite svaki tjedan primati korisne vijesti iz svijeta EU fondova?