Mardesign d.o.o - Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti tvrtke putem IKT

Jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja poduzeća Mardesign primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao podrška razvoju informacijskog društva u RH.

Datum objave: 5. 06. 2023

Kratak opis projekta:

Mardesign d.o.o. inžinjerstvo, upravljanje projektima i tehničke djelatnosti d.o.o. se bavi izradom projektne dokumentacije u brodogradnji. Osnovna djelatnost poduzeća je: Inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje, a djeluje na području brodogradnje i strojarstva i povezanih poslova (inženjering, projektni menadžment i tehničke djelatnosti iz područja brodogradnje, strojarstva i industrijskih postrojenja, te izrada investicijskih i tehnoloških dokumenata i tehnički nadzor nad gradnjom.) U svom poslovanju koriste 3D alate, a svojim radom postigli su da danas mogu ponuditi projektiranje praktično svih segmenata broda, od razvoja klase trupa i cjelokupne opreme, kao i radioničke dokumentacije trupa i opreme, te razvoj forme broda, strukturu, cijevi, temelje, elektriku, internu komunikaciju i ventilaciju - praktično sve što čini jedan plovni objekt.

MArdesign d.o.o. je 05.03.2020. g. potpisao s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i HAMAG BICRO Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti tvrtke Mardesign d.o.o. putem IKT“; kod projekta: KK.03.2.1.19.0321. Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Svrha projekta: Jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja poduzeća Mardesign primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao podrška razvoju informacijskog društva u RH.

Cilj projekta: Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije radi optimiziranja poslovnih procesa u projektiranju u brodogradnji, integriranje poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanje interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanje tržišnog položaja poduzeća.

Ukupna vrijednost projekta: 1.188.450,70 HRK

EU bespovratna sredstva:  546.687,33 HRK

Više: https://mardesign.hr/

Help
Trebate li našu pomoć prilikom pridobivanja sredstava? Pošaljite nam upit i porazgovarati ćemo o mogućnostima suradnje. Kontaktirajte nas
E-novosti

NEWSLETTER

Želite svaki tjedan primati korisne vijesti iz svijeta EU fondova?