Priča o uspjehu – prijava našeg klijenta ABC informatic d.o.o. svrstana među 23 najbolja IRI projekta!

Hrvatski natječaji

Aktualni hrvatski natječaji

PAGE NAME

Priča o uspjehu – prijava našeg klijenta ABC informatic d.o.o. svrstana među 23 najbolja IRI projekta!

ABC informatic d.o.o. već 25 godina posluje kao uspješno programersko poduzeće koje surađuje s brojnim velikim klijentima (Atlas, Atlas Airtours, Gulliver-TUI, Elite, Globtour, PBZ, itd). Njegov rad, odanost i kvaliteta doprinose povećanju povjerenja dugogodišnjih klijenata, a čime ujedno raste i popis novih klijenata. Iskustvo na području razvoja, implementacije, nadograđivanja, unaprjeđenja softvera doprinijelo je pozitivnom poslovanju te stabilnosti poduzeća.

Inovativna poslovna politika je poduzeće dovela do prijave na veliki IRI natječaj, a provedbom projektnih aktivnosti razviti će se inovacijsko rješenje – sustav za automatsko raspoznavanje, identifikaciju te precizno mjerenje duljine plovila, u suradnji s institucijom za istraživanje i razvoj (Fakultet za elektrotehniku i računarstvo, Zagreb). Cilj projekta je pretkomercijalni razvoj digitalnog sustava namijenjenog marinama i lukama čime se ujedno doprinosi cilju PO 1 „Jačanje gospodarstva primjenom istraživanja i inovacija“ te posljedično jača veza gospodarstvenika i znanstveno-istraživačkog sektora. Svrha projekta je digitalizacija poslovanja marina i luka kako bi se povećala kontrola uplova i isplovila plovila čime će se doći do financijske i vremenske optimizacije te povećanja učinkovitosti zaposlenika kod ciljanih skupina.

Amir Brković, direktor i vlasnik ABC informatic d.o.o.:

»Počevši od zajedničkog definiranja projektne ideje pa sve do pripreme projektnog prijedloga, suradnja s Tiko Pro d.o.o. je bila kvalitetna i profesionalna. Zajedničkim snagama smo uspjeli napisati jedan od 23 najbolje rangiranih IRI projekata čime smo potvrdili da je odabir Tiko Pro-a kao konzultantske firme bila dobra poslovna odluka. IRI projekt nam je od iznimne važnosti za strategiju rasta našeg poduzeća, stoga smo izuzetno zadovoljni što smo uspjeli u stjecanju bespovratnih sredstava za naše inovacijsko rješenje.

Tiko Pro je svojim angažmanom i stručnošću opravdao naša očekivanja te se nadamo da ćemo uspjeti nastaviti našu suradnju putem drugih projekata!«

TREBATE POMOĆ?

Povećajte svoje mogućnosti za odobrenje projekta – kontaktirajte nas.