Hrvatski natječaji

Aktualni hrvatski natječaji

PAGE NAME

NAJAVA - Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija

Objavljeno:
2.11.2021.
Rok za prijavu:
Nije poznat
Visina sufinanciranja:
35%

SVRHA NATJEČAJA

Cilj: jačanje kapaciteta kulturnih i kreativnih industrija za poslovanje na jedinstvenom digitalnom tržištu u skladu s novim regulatornim i zakonodavnim okvirom te razvoj novih inovativnih proizvoda i usluga što će doprinijeti kulturnoj i medijskoj raznolikosti i pluralizmu.

Mjera će se provoditi putem javnih poziva kojima će se poslovnim subjektima u području kulturnih i kreativnih industrija omogućiti jačanje kapaciteta za prilagodbu poslovanja novom regulatornom i zakonodavnom okviru jedinstvenog digitalnog tržišta s ciljem održivog razvoja.

PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI

Mikro, mala i srednja poduzeća te ostale pravne i fizičke osobe koje djeluju u području kulturnih i kreativnih industrija (arhitekture, audiovizualnih djelatnosti uključujuću videoigre, medija, baštine, dizajna, izvedbene umjetnosti, knjige i nakladništva, primijenjenih i vizualnih umjetnosti).

PRIHVATLJIVE AKTIVNOSTI

  • Unaprjeđenje organizacije poslovanja kulturnih i kreativnih industrija u svrhu komercijalizacije novih proizvoda i usluga,
  • Unaprjeđenje procesa kulturnih i kreativnih industrija u svrhu prilagodbe jedinstvenom digitalnom tržištu,
  • Aktivnosti ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu u cilju jačanja kapaciteta i stvaranja novih inovativnih proizvoda i usluga u cilju reformiranja poslovanja,
  • Plasman i distribucija novih proizvoda i usluga uključujući promociju i promidžbu.

IZNOS I INTENZITET POTPORE

Iznos: do 7.000.000 kn

Intenzitet: 35%

TREBATE POMOĆ?

Povećajte svoje mogućnosti za odobrenje projekta – kontaktirajte nas.